Aug 22
2021

Vad smakar Ahlgrens bilar?

Nu när de flesta är vaccinerade är det äntligen dags att ta upp det sociala livet igen. Dessutom har jag haft Dåderman hemma hos mig för att renovera badrummet och nu när det var klart bjöd jag hem några vänner på middag. För ett tag sedan satt jag och en av de inbjudna vännerna och pratade om godiset Ahlgrens bilar och han påstod att alla smakade likadant. Efter en googling visade sig att han faktiskt kan ha rätt med det påståendet. Det visar sig nämligen att det enda som skiljer de olika färgerna åt är färgämnet. Fast jag hävdar att åtminstone den gröna ha ren skarpare smak än de andra men till saken hör ju att vi faktiskt äter med ögonen också. Vad är då bättre än att utföra ett blindtest på en fest då ett flertal vänner är samlade för att avgöra den här livsviktiga frågan? Det var ett spännande test och det var faktiskt inte någon som hade alla rätt på vilken färg de åt. Om middagen med vin var boven i dramat ska jag inte yttra mig om men de flesta tog rätt på den gröna bilen.

Man i trädgårdsstol med ögonbindel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *