Jun 03
2015

Tips till företagare

Jag vill tipsa om något som är bra för företagare och det handlar om att sälja vidare sina fakturor. Låt oss säga att jag har ett företag, jag har sålt något till ett annat företag. För att få snabbarare betalt, så kontaktar jag Arvato, som köper mina fakturor. De i sin tur kräver det första företaget på betalning. Det är smidig och enkelt sätt att få pengar snabbare om man är företagare. Nu är jag ingen företagare, men jag hittar ofta saker på nätet och varför inte ta och dela med mig av tips när jag väl hittar dem liksom!

Så om jag hade haft ett företag, så hade jag använt mig av Arvato, för tycker det verkar som sagt smidigt!

arvato2

This entry was posted in Blandat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *