Nov 21
2016

Testa på thaimassage

När jag har haft en jobbig arbetsvecka brukar jag unna mig massage, och gärna thaimassage. Har ni testat på det? Thaimassage görs ofta på en matta eller direkt på golvet, och med hjälp av en massör flyttas du i olika yoga-liknande ställningar för att mjuka upp kroppen. Efter thaimassage kommer du känna dig mer flexibel och rörlig i kroppen, vilket är extra bra om du har ett fysiskt arbete. Med tryck med hjälp av armbågar och händer är thaimassagen extra skön tycker jag.

Thaimassage har en lång tradition, och det finns många som kan intyga att det verkligen fungerar för att göra dina muskler mer avslappnade och kroppen rörligare. Detta är alltså ett hett tips från mig idag! Läs mer om thaimassage här.

Jag brukar gå till Örby Thaimassage i Älvsjö, men det finns flera andra att välja bland. Där är de i alla fall väldigt professionella och du kommer garanterat gå därifrån som en helt ny människa!

Skönt med massage

This entry was posted in Blandat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *