Dec 01
2019

Shoppingsväng med vännen

Jag och en vän hade bestämt oss för att ta en gemensam shoppingsväng under förra helgen – vilket blev sagt och gjort. Jag hittade en superfin blus, ett par snygga skor och ett halsband som är “to-die-for”. Min vän hittade också några fynd; en klänning, ett par örhängen och en parfym. Under dagen hann vi avhandla mycket som vi inte hunnit med tidigare. När vännen gått en kurs i entreprenadjuridik via jobbet hade hon träffat en man som hon nu… Ja, hon vet inte om de fortfarande är på dejtingnivå eller om de faktiskt är tillsammans. Gränsdragningen däremellan är inte alltid helt självklar och just nu är de tydligen någonstans på den tjocka linjen. Även jag kunde komma med trevligt skvaller. En barndomsvän åt oss bägge har nyligt gått ut med att hon är gravid och väntar barn till sommaren. Det blev en trevlig dag med shopping och mycket skratt – en dag som gärna får symbolisera min vardag tillsammans med mina vänner!

Moln format som ett hjärta

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *