Jul 20
2022

Så fixar du bilen billigt

Om du vill fixa i ordning bilen så att den blir fräsch och känns som ny så har jag några tips. Det här gäller förutsatt att det inte rör sig om motorhaveri eller något annat mer krävande för då behövs mekaniker och verkstad. Börja med att köpa nya navkapslar. Det hela gör underverk med även den risigaste gamla skorven. Själv hade jag inga alls innan jag bestämde mig för att köpa mina, och nu undrar jag hur jag egentligen tänkte innan eftersom det gör så pass stor skillnad. Steg två är att tvätta och vaxa bilen. Det här bör du göra själv istället för i en automat – det blir mycket billigare och är rätt kul. Sen är det dags att dammsuga. Gör det grundligt. Det innebär under säten och därinne där ryggstöd möter sittdelen. Putsa rutorna invändigt med vanlig fönsterputs. Glöm inte bakrutan. Tvätta mattorna och dammsug även under dem. Sist men inte minst så putsa vinylen på och kring ratten samt hela instrumentpanelen. Köp ingen dyr specialprodukt för det här, utan använd vanlig möbelpolish om du har det hemma. Din bil kommer efter det här att kännas som ny.

Hand med handske som tvättar bil

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *