Oct 28
2018

Planerar en möhippa

En av mina vänner ska snart gifta sig och därför håller jag på och planerar en möhippa ihop med vårt kompisgäng. Har tittat runt lite hur andra arrangerar möhippor, men det verkar som att många planerar in aktiviteter som ska vara skämtsamma, men som faktiskt blir ganska taskiga. Även om det är gjort med glimten i ögat har jag ingen lust att göra elaka saker som överraskning. Nej, personligen vill jag hylla mina vänner, inte få dem att känna sig dumma. Vi funderar därför på att boka in en kul aktivitet istället och just nu är jag inne på att kanske köra segway ihop under några timmar. Det skulle vara kul att planera in det så man kan avsluta upplevelsen med en god middag på en restaurang. Just att det är en upplevelse som man får göra tillsammans tycker jag är kul, samt att man faktiskt skapar trevliga minnen ihop snarare än att bara få sig ett skratt på någon annans bekostnad.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *