Nov 12
2012

Patronerna snart slut

Ibland känner man att man kanske handlar lite för mycket. I alla fall mer saker än vad man faktiskt behöver handla. Vet inte hur det är med er, men när jag surfar runt efter något (i mitt fall skulle jag köpa bläckpatron till min Canon-skrivare) så är det lätt att man (på grund av all reklam som finns över allt) hamnar på sidor som man inte skulle till egentligen. Istället för att köpa bläckpatroner här om dagen kom jag in på en sida som sålde väldigt snygga kläder, och “vips” så hade jag klickat hem ett par byxor.. Man  bli ju lite besviken på sig själv, för egentligen har jag ju inte riktigt råd att hålla på o shoppa runt så här!

Men, men vi får ta bläckpatronerna nån annan dag istället. Förhoppningsvis håller mina patroner lite till.. De e riktigt tråkigt att sitta utan eftersom jag skriver ut så mycket, både i jobbet och privat. I värsta fall kan man ju åka in till stan och köpa nya, men nackdelen med det är att de är både dyrare och jobbigare. Är man lat så är man =) Internet är ju väldigt smidigt på det sättet faktiskt.

This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *