Jul 20
2019

One-linekonst är något jag har börjat med

Jag har fått inspiration av en vän som håller på med one-linekonst. Det är en konstform där man skapar ett konstverk till exempel ett landskap eller en människa genom att endast måla med en linje. Alltså så lyfter man inte pennan när man målar! Det är väldigt roligt, men svårare än vad man kan tro. Det som jag har kommit fram till är att för att få det bästa resultatet behöver man ha bra pennor och inte en blyertspenna som jag började med. kolla här, för jag hittade så himla bra pennor som jag målar med just nu. Det som är kul med den här konstformen är att i stort sett alla kan utföra den, likväl att det blir väldigt snyggt. Jag funderar på om man skulle kunna tjäna lite extra pengar på att sälja sin konst, men frågan är om folk är intresserade utav att köpa det som jag har gjort? Det är i alla fall väldigt roligt att måla one-linekonst och jag hade såklart uppskattat lite extra pengar i plånboken.

Text skriven med penna

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *