Jan 23
2017

Mot ljusare tider

Vi börjar närma oss ljusare tider, vilket jag älskar. Vinter och höst i all ära, men nu är jag så himla sugen på vår och längre dagar. Håller ni med mig? Än så länge är det dock fortfarande mörkt stora delar av dygnet, och det kräver bra bilbelysning. Min har precis pajat, och jag är därför på jakt efter ny och bra sådan.

På Billigabildelar tycker jag att man kan hitta det mesta till riktigt låga priser, vilket jag uppskattar. Jag lägger egentligen hellre pengar på annat än biltillbehör, och därför känns det trist att behöva betala allt för stora summor för till exempel bilbelysning. Det var alltså ett litet tips från mig – som inte är biltokig – till er andra som inte heller är särskilt biltokiga där ute.

Det bästa med att det ändå börjar bli ljusare är att mitt odlingsintresse tar fart på nytt – här ska det odlas som tusan i vår och sommar! Örter, växter – you name it!

Viktigt med bilbelysning

This entry was posted in Blandat and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *