Mar 26
2018

Min lägenhet i Täby

Nu är det äntligen påskrivet! Som ni vet har jag letat lägenhet i Täby, och nu har jag äntligen hittat den. Det tog ett tag, jag har försökt få ett grepp om hur prisbilden ser ut för lägenheter runt om i Täby, det kan ju variera ganska mycket bara mellan ett par kvarter. Jag har pratat med mäklaren HusmanHagberg under hela processen, och de har hjälpt mig jättemycket. Lägenheten är en tvåa, högst upp med balkong i öster, precis som jag ville ha. Köket är kanske lite litet, men vardagsrummet är jättefint med massor av plats att umgås. Badrummet är fräscht, och sovrummet är lagom stort. Tapeterna är lite slitna, och inte i min smak, så det blir ett projekt att ta tag i så fort jag fått nycklarna. Jag ser verkligen fram emot att sätta min egen prägel på lägenheten.

Avlastningsbord framför tapet

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *