Jun 21
2019

Köper du ditt snus online

En god vän till mig har börjat köpa mer och mer via nätet. snus online kan man köpa på Cigge. De har ett stort sortiment av framförallt snus och e-cigaretter och är konkurrenskraftiga i priser och leveranstider. Möjligheterna hopar sig på nätet och det blir mer och mer vanligt att handla denna typ av produkter online, inte minst då det i butikerna göms undan och man lätt kan få känslan av skam när man handlar dessa idag. För dig som går i funderingar om att sluta röka vanliga cigaretter kan jag starkt rekommendera att gå över till just snus eller e-cigaretter. Själv hade jag e-cigarett som ett mellansteg innan jag helt bestämde mig för att sluta med tobaksvaror. Det var en stor hjälp för mig då abstinensen skulle blivit för stor om jag hade slutat rakt av. Med risk för återfall istället.

kaffekopp med e-cigarett
bild på e-cigarett

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *