Sep 08
2012

Köpa badkar för renovering

Nu har jag äntligen kommit så långt med min renovering så det är nu dags för mig att köpa ett nytt badkar för att kunna göra det sista. Det ska bli väldigt skönt att kunna avsluta renoveringen då den redan på har pågått under längre tid och jag känner att det är dags att ha ett ordentligt badrum nu.

Jag har varit runt och tittat på flera olika varuhus för att välja vilket badkar som jag ska köpa, och som vanligt så finns det alldeles för många modeller att välja på. Jag har däremot sorterat fram två badkar som jag tycker det verkar vara bra, både prisvärda och som jag tror skulle passa bra. Jag ska därför ta en sista titt i morgon och bestämma mig, så oberoende av vad som händer i morgon har jag bestämt mig för att jag ska lägga en beställning på badkaret.

This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *