Sep 05
2019

Har blivit en mobilnörd

Det är bara att erkänna: nu har även jag gått och blivit en sådan där jobbig “mobilnörd” som tar fram sin mobil precis överallt. Jag var under ganska många år en av dem som bara använde mobilen till att ringa, sms:a och googla. När det kom till musik använde jag mig av en Ipod. Facebook och Twitter kollade jag från den stationära datorn. Men sedan jag fick min Iphone härom året har jag blivit helt kär i allt vad mobilanvändande heter. Numera uppdaterar jag Facebook och Twitter från min Iphone, och sedan jag gick med på Instagram så fotar jag med mobilen dagarna i ända. Jag har till och med slängt min gamla Ipod och börjat prenumerera på både Spotify och Apple Music, ungefär sju år efter det att mina vänner övergav köpandet för streamingtjänster. Och jag har blivit helt beroende av snygga mobilskal. Onlinebutiken idealofsweden får ofta besök av mig om man säger så…

Naglar på en Iphone

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *