Jan 16
2019

Gå på dejt

Det har hunnit hända en hel del sedan sist jag bloggade. På en fest hemma hos min kompis Klara träffade jag en kille som jag tyckte var både snygg och trevlig och som jag inte kunde släppa tankarna på. Jag frågade Klara vem han var och tydligen är det hennes storebrors kompis som precis flyttat hit. Han jobbar som hyrläkare vilket verkar väldigt spännande. Jag visste inte att man kunde Hyra läkare. Hur som helst så letade jag upp honom på Facebook och skrev ett meddelande till honom och nu ska vi gå på en dejt. Han vill bjuda på en fika och ta en promenad i helgen som kommer. Han är ledig då och jag känner mig smickrad över att han tar sig tid att träffa mig när han har ett hektiskt schema. Det känns lite nervöst, men mest spännande.

Kalender med datum
Folk på fest

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *