Aug 30
2018

Fräscha upp mobilen

Idag har jag storstädat hela lägenheten, vilket verkligen var något som behövdes! Jag måste erkänna att just städningen var något som jag halkade efter lite med nu under sommaren när det var så varmt. När jag såg hur fräscht det blev, så blev jag även inspirerad att fräscha upp mobilen. Jag brukar byta ut skalet lite då och då, eftersom jag tycker det är roligt med variation, men nu var det ett tag sedan. Det är ju en bit kvar av sommaren, men jag skulle vilja hitta ett riktigt höstigt skal som passar till den mörkare årstiden. Efter att ha sökt runt lite på nätet så hittade jag äntligen en återförsäljare som verkar bra, och det bästa är att de har Skal till iPhone 7. Jag har ännu inte helt beslutat mig för vilket det blir, eftersom att det fanns så många fina att välja på. Kanske att jag till och med passar på att köpa flera stycken!

Nystädat och fint
Mobiltelefon på laddning

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *