Nov 29
2020

För- och nackdelar med att arbeta hemifrån

Som så många andra sitter jag hemma och arbetar de flesta dagarna i veckan. Just nu åker jag till jobbet max en gång i veckan och då är det oftast på grund av strul med någon internt program som jag behöver teknikernas hjälp med. Till en början tyckte jag att det var otroligt skönt att arbeta hemifrån. Att kunna sova längre på morgonen, att man är hemma så fort man loggar av datorn, att man kan tvätta samtidigt som man jobbar och att man kan sitta och jobba i myskläder. Men nu efter flera månader av hemarbete börjar det kännas väl enformigt och tråkigt och det börjar märkas på vågen att jag har gått runt i myskläder för länge. Man märker liksom inte att man håller på att gå upp i vikt när man går runt i kläder med gummiband i midjan. För att inte bli helt försoffad har jag nu börjat göra små projekt varje dag. Har till exempel städat ur garderober, beställt bilmek i Nyköping, börjat promenera regelbundet och lagt över foton och filmer från mobilen till mitt cloud.

Hemarbetsplats med laptop och skrivbok med penna

This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *