Jun 08
2019

Fel på bilen inför semestern

I veckan ska jag bjuda min vän på lunch. Vi har ett favorithak nere på stan som vi brukar gå till. Innan ska hon hjälpa mig att hitta nya bildelar till bilen, så det blir perfekt att förena nytta med nöje. Min bil fick nämligen fel på bromssystemet vid besiktningen så det är bara till att åtgärda inför ombesiktningen. Jag har en lokal bilmekaniker som brukar hjälpa mig att åtgärda fel på bilen, men jag vet av erfarenhet att det blir billigare att köpa bildelarna själv. Jag är ingen expert på bilar och passande nog är min vän bilintresserad så det känns tryggt med hennes experthjälp. Sedan hoppas jag att bilen ska rulla felfritt ett bra tag framöver, åtminstone över sommaren då jag tänkte göra en roadtrip till min kusin i Skåne. Det ska bli riktigt härligt med semester snart. Bara några få veckor kvar!

En parkerad röd bil

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *