Dec 16
2018

En spadag med vänner

Idag är jag på spa med två av mina tjejkompisar. Vi brukar unna oss lite extra lyx då och då och just den här gången firar vi att min kompis fått nytt jobb på novare. Så kul för henne och kul för mig att få vara med och fira. Vi är på ett riktigt mysigt spahotell och det är så lugnt och fridfullt här. Just nu är mina kompisar inne och får varsin massage och jag passar på att blogga lite, läsa tidningar och dricka nypressad juice i relaxavdelningen. Jag ska strax få en manikyr och pedikyr vilket jag verkligen ser fram emot. När alla behandlingar är klara ska jag och mina kompisar basta, bada och bara ta det lugnt i några timmar, sedan väntar middag i hotellets restaurang. Det är så härligt att lyxa till det och få kvalitetstid med sina vänner.

Handdukar och värmeljus
Kvinna får massage

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *