Sep 11
2019

Drömmer om Karibien

När jag reser blir det oftast inom Europa, men den senaste månaden har jag drabbats av en jättestark längtan till Karibien. En bekant var där för några år sedan, och hon blev så förtjust i kulturen och människorna att hon blev kvar ett halvår längre än planerat. Härom dagen ramlade jag in på en blogg vars skribent varit i just Karibien. Hon skriver så varmt om Aruba som tydligen stoltserar med både supertrevliga människor och rosa flamingos på stränderna (läs mer på frequency.nu). När jag läser hennes blogg känner jag att jag bara måste dit och bo på det där boutiquehotellet med dess färggranna inredning. Jag googlade på Aruba och fick se att Tui, Apollo och Ving alla erbjuder resor dit. Jag blev helt kär i beskrivningarna av snövita stränder, stora kaktusar och karnevaler. Så nu blir det till att spara pengar, för till Aruba ska jag!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *