Mar 09
2020

Doftpinnar på rea

För några dagar sedan hängde jag med en kompis som testade en ny e juice. Den doftade så gott att jag bestämde mig för att försöka få samma doft här hemma. Jag valde att satsa på doftpinnar! När jag sprang in på Åhlens hittade jag doftpinnar från Rituals på rea och det blev ett antal förpackningar som nu står utplacerade på olika platser här hemma. Visste ni att dofter påverkar vår sinnesstämning? Jag hade ingen aning om det innan jag började läsa på när jag kom hem. Lavendel har en lugnande effekt så en sådan doft har jag i sovrummet. Än så länge kan jag inte utvärdera om det stämmer att dofter påverkar våra känslor, men det sägs att det bara ska ta 20 minuter innan det händer så ikväll ska jag försöka känna efter ordentligt om det ligger någon sanning bakom.

Essentiella oljor i glasflaskor

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *