Mar 02
2022

Djupa tankar som tynger

Det är mycket funderingar i mitt huvud nu. Det började igår när min vän Staffan bad mig följa med honom och vara rådgivare när han skulle till Schalins ringar. Visst är jag glad för hans skull men på något vis började jag känna mig ensam och övergiven. Jag vet att jag inte kommer att förlora honom som vän för att han ska förlova sig men jag kommer definitivt att vara nummer två nu. Dessutom känner jag mig lite avundsjuk för att jag inte har någon att köpa förlovningsring till. Jag har aldrig tänkt i de banorna förut men nu känns det som om mitt huvud bara fylls av allt som jag vill göra i livet men ännu inte har hunnit. Kommer jag att hinna göra allt jag vill? Eftersom jag vill göra så mycket måste jag börja nu om jag ska hinna med allt. Jag ska leva livet fullt ut varje dag från och med nu för man vet ju inte vad som händer imorgon.

Man sitter på trottoar
Två ringar på liten sandhög

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *