Jul 07
2018

Dags att investera smart

I flera års tid har jag försökt mig på det här med att spara i fonder och köpa aktier. Det har inte gått så bra, om jag ska vara helt ärlig. Jag tycks alltid välja fonder som går på minus och aktier som rasar. Åren som gått med många procents förlust har fått mig inse att jag kanske borde vara lite mer insatt i finansmarknaden för att kunna tjäna pengar på den istället för att förlora dem. Problemet är bara att jag ärligt talat inte riktigt orkar sätta mig in i det eftersom det finns så mycket mer roliga saker att göra. Så jag har bokat ett möte med Söderberg och Partners nu för att de ska hjälpa mig med det här. Jag tror att de kan det mycket bättre än vad jag kan! När jag vet hur resultatet blir lovar jag att återkomma med information.

Tecknad gubbe framför miniräknare och mynt
En polsk sedel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *