Jul 06
2019

Böcker i sommar

Jag och några vänner har startat en bokklubb nu i sommar. Jag har alltid tyckt om att läsa böcker, men har känt att jag inte har varit lika motiverad de senaste åren. Nu har jag återfått motivationen, då det har visat sig att jag älskar att prata om böckerna som jag har läst. Innan vi väljer ut en bok brukar vi också surfa in på författare.se för att se om vi kan få någon inspiration. Vi läser inte bara nya böcker i bokklubben, utan blandar hejvilt. Nu har vi börjat med Mikael Niemis “Koka björn” och innan det läste vi “Rich boy” av Caroline Ringskog Ferrada-Noil. Den var riktigt bra och jag kan därför rekommendera den varmt till sommarens läsning. Boken är ganska lång, men det är också en bladvändare och inte särskilt svår att ta sig igenom. Efter “Koka björn” ska vi läsa “Mammorna” av Alexandra Pascalidou. Det var längesedan jag kände så mycket läslust som nu, allt tack vare en bokklubb! Är ni bra på att läsa böcker?

Böcker på hög

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *