Sep 11
2012

Bloggar på internet

Jag brukar utnyttja olika typer av gratis blogg när jag skriver på internet. Det är intressant tycker jag att sitta och blogga eftersom att jag då får möjlighet till att uttrycka precis de åsikter och tankar som jag har. Ingen kommer att gå in och säga ja eller nej till om jag får skriva någonting speciellt, utan det är helt upp till mig vad jag vill och inte vill skriva.

Dessutom har jag möjlighet att utnyttja gratis blog vilket innebär att jag faktiskt har två olika bloggar som jag skriver i. I den ena bloggen skriver jag bara om mode, och i den andra skriver jag främst om vad som händer i mitt liv.

Jag har dessutom möjlighet till att tjäna pengar genom att blogga genom att jag kan lägga reklam på min blogg för att på så vis dra besökare till andra hemsidor. Jag tycker att det är jättebra att jag kan tjäna pengar på att göra någonting som jag tycker om så mycket som att blogga. Det är inte så att jag lever på att blogga, men det är en välkommen extrainkomst när jag studerar på högskolan.

This entry was posted in Blandat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *